Partners

Building Office Buildings is een initiatief van PIM

 

AGC

 

 

 

Kinnarps successful interiorslogo

AGC Glass Europe produceert, verwerkt en verdeelt vlakglas voor de bouw (buitenbeglazing en interieurglas), de autosector (origineel en vervangglas) en de solar-industrie. Het is de Europese tak van AGC Glass, de grootste vlakglasproducent ter wereld.

www.agc-yourglass.com/be/nl

 

 

 

Harol is gespecialiseerd in zonwering en rolluiken en wil bijdragen aan de verbetering van het leefcomfort, de privacy, de veiligheid en de verfraaiing aan, in en rond gebouwen.

www.harol.be

 

 

 

Kinnarps biedt workspace solutions aan voor kantoren en publieke omgevingen. Een uitstekende kwaliteit en een minimale impact op het milieu kenmerken de volledige waardeketen – van de grondstoffen tot het afgewerkte resultaat. Kinnarps is een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa. Het bedrijf is actief in ongeveer 40 landen.

www.kinnarps.be

 

Kone

 

modulyss

Bij KONE is het onze missie om de stroom van het stedelijke leven te verbeteren. Als internationale leider in de liften- en roltrappenindustrie levert KONE zowel liften, roltrappen en automatische gebouwdeuren als oplossingen voor onderhoud en modernisering, wat bijdraagt tot de levensduur van ieder gebouw.

www.kone.be/nl/

 

Mitsubishi Electric is uitgegroeid tot een vooraanstaand medespeler op de Belgische markt betreffende klimatisatie.

www.mitsubishi-electric.be

 

 

Modulyss ontwerpt, vervaardigt en levert al meer dan 25 jaar unieke,  architecturale tapijttegeloplossingen voor commerciële ruimtes waaronder kantoren, banken, overheidsgebouwen, scholen, universiteiten en hotels.
Kantoren en openbare ruimtes hebben een bijzondere aanpak nodig wat vloerbekleding betreft. Dat is het geval op het vlak van kwaliteit, stemming en technische vereisten. Modulyss inspireert en helpt bij het scheppen van een omgeving die comfort en welzijn ademt via een unieke ontwerpaanpak.

www.modulyss.com/nl_be

 

Rockfon is een dochteronderneming van ROCKWOOL® International en een toonaangevende leverancier van plafond- en wandoplossingen gemaakt uit steenwol.

www.rockfon.be

 

 

Als complete leverancier in gebouwautomatisering biedt Siemens geïntegreerde en energie-efficiënte oplossingen.

www.siemens.be

Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers.
Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten.

www.sigma.be