Partners

Building Office Buildings is een initiatief van PIM

 

AGC

 

 

 

 

AGC Glass Europe produceert, verwerkt en verdeelt vlakglas voor de bouw (buitenbeglazing en interieurglas), de autosector (origineel en vervangglas) en de solar-industrie. Het is de Europese tak van AGC Glass, de grootste vlakglasproducent ter wereld.

www.agc-yourglass.com/be/nl

 

 

 

Harol is gespecialiseerd in zonwering en rolluiken en wil bijdragen aan de verbetering van het leefcomfort, de privacy, de veiligheid en de verfraaiing aan, in en rond gebouwen.

www.harol.be

 

 

 

Kinnarps biedt workspace solutions aan voor kantoren en publieke omgevingen. Een uitstekende kwaliteit en een minimale impact op het milieu kenmerken de volledige waardeketen – van de grondstoffen tot het afgewerkte resultaat. Kinnarps is een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa. Het bedrijf is actief in ongeveer 40 landen.

www.kinnarps.be

 

 

 

Kreon is een ontwikkelaar en producent van architecturale verlichtingsconcepten en geïntegreerde metalen plafondsystemen aan (‘Kreon Ceiling Solutions’). Het Belgische bedrijf draagt Kreon al sinds zijn ontstaan drie principes in het vaandel: eenheid in ontwerp, eenvoud in techniek en precisie in detail. Door deze consequent na te streven is het bedrijf vandaag uitgegroeid tot dé internationale referentie in designarmaturen.

www.kreon.com

Mitsubishi Electric is uitgegroeid tot een vooraanstaand medespeler op de Belgische markt betreffende klimatisatie.

www.mitsubishi-electric.be

 

 

Rockfon is een dochteronderneming van ROCKWOOL® International en een toonaangevende leverancier van plafond- en wandoplossingen gemaakt uit steenwol.

www.rockfon.be

 

 

 

Als complete leverancier in gebouwautomatisering biedt Siemens geïntegreerde en energie-efficiënte oplossingen.

www.siemens.be

Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers.
Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten.

www.sigma.be